Adamour – φυσικό προϊόν για την αύξηση της στύσης!

ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΈΣ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΌ ΦΆΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ!

– Βελτιώνουν άμεσα την στύση
– Αυξάνουν τη λίμπιντο και σταθεροποιούν την στύση σε υψηλό επίπεδο
– Παρατείνουν τον οργασμό και βελτιώνουν τις αισθήσεις στο σεξ
– Δίνουν την δυνατότητα για γρήγορη ανάκαμψη για έναν δεύτερο γύρο
– Τόνωση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης

Παραγγελία

Η ανησυχία και η δυσαρέσκεια των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ είναι 90% σχετική με μια αργή ανδρική στύση ή τελειώνει πολύ γρήγορα. Οι περισσότεροι άνδρες δεν μπορούν να σταθούν περισσότερο από 4-5 λεπτά, ενώ οι γυναίκες χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στον οργασμό. Το πρόβλημα αυτό γίνεται βασικό στοιχείο της σχέσης και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες.

Adamour – τιμή, σχόλια, πώς λειτουργεί;

Σήμερα θέλουμε να δώσουμε μερικές απλές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε ένα φιάσκο στο κρεβάτι.

1. Πρελούδιο (πριν και μετά το σεξ).

Εάν ενδιαφέρεστε για τις ιδιαιτερότητες της γυναικείας φυσιολογίας, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι απαιτούνται τουλάχιστον 10-15 λεπτά προκαταρκτικής φροντίδας για την ενυδάτωση του κόλπου. Δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι οι άνδρες να διατηρήσουν την ανέγερσή τους για τόσο πολύ καιρό, κι έτσι βιάζονται να εισέλθουν στο πέος τους το συντομότερο δυνατόν. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να μάθετε πώς να “ενεργοποιείτε” μια γυναίκα προτού ξετυλίξετε. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα χάδια μπορούν να είναι και πριν από το σεξ και μετά από αυτό. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για αυτό, δοκιμάστε Adamour κάψουλες για ανικανότητα. Βοηθούν στη διατήρηση μιας σταθερής ανέγερσης για έως και 3 ώρες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οποιαδήποτε γυναίκα θα επιτύχει μέγιστη ευχαρίστηση.

2. Επαναλαμβανόμενη σεξουαλική επαφή.

Ένας από τους καλούς τρόπους για να εξασφαλιστεί ένας πλήρης γυναικείος οργασμός είναι η επαναλαμβανόμενη σεξουαλική επαφή. Εάν τελειώσετε γρήγορα – αυτό δεν είναι λόγος να απομακρυνθείτε και να κοιμηθείτε. Προσπαθήστε να μεταβείτε στο δεύτερο γύρο. Οι ειδικοί λένε ότι η διάρκεια μιας δεύτερης επαφής στη σειρά είναι 60% μεγαλύτερη από την πρώτη. Το μόνο πρόβλημα είναι η ικανότητα να αντέχει ένα τέτοιο φορτίο. Πολλοί άνδρες, ειδικά μετά από 40 ετών, δεν μπορούν να αναρρώσουν τόσο γρήγορα μετά την εκσπερμάτιση. Σε αυτή την περίπτωση, το Adamour φυσικό προϊόν για την αύξηση της στύσης μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση. Τα ενεργά συστατικά του τύπου επιταχύνουν τη διαδικασία ανάκτησης και μετά από 5-7 λεπτά θα είστε και πάλι 100% έτοιμοι!

3. Ένας ειδικός τύπος προφυλακτικού.

Οποιοσδήποτε προφυλακτικό μειώνει την ευαισθησία του πέους της βλεφαρίδας και έτσι καθυστερεί τη στιγμή της εκσπερμάτωσης. Αλλά ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν ειδικούς τύπους προφυλακτικών με μεγάλη διάρκεια. Έχουν μια πυκνότερη δομή και βοηθούν στην παράταση της σεξουαλικής επαφής. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε παραγγελία Adamour για πρόωρη εκσπερμάτωση και να πάρετε 1 κάψουλα 30 λεπτά πριν από το σεξ.

4. Η σωστή θέση στο σεξ.

Για να μην καταλήξουν στο κρεβάτι περισσότερο, οι ειδικοί συμβουλεύουν τους άνδρες να ελέγχουν ολόκληρη τη διαδικασία και να επιλέγουν τη θέση που είναι πιο κατάλληλη για αυτούς τους σκοπούς. Για παράδειγμα, αν είστε στην κορυφή ή πίσω, η πιθανότητα πρόωρης εκσπερμάτωσης θα μειωθεί σημαντικά. Για να εξασφαλίσετε μια ισχυρή ανέγερση σε οποιαδήποτε θέση, συνιστούμε Adamour αγοράσετε και χρησιμοποιήστε την ως πρόσθετο διεγερτικό. Αυτό είναι ένα φυσικό φυτικό συμπληρώματα διατροφής που δεν προκαλούν παρενέργειες.

Προσοχή! Μόνο τώρα το Adamour τιμή είναι 50% φθηνότερο από το συνηθισμένο! Βιαστείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας αμέσως!